Wednesday, September 15, 2010

The Next Web Romania

The Next Web Romania


Startup-ul tau: de la idee la bani

Posted: 15 Sep 2010 03:13 AM PDT

Ai o idee. E buna. Nu neaprat originala, dar poate concurenta e tot la inceput si e loc pe piata pentru amandoi. Sau poate tu abordezi aceeasi problema ca altii, dar dintr-o alta perspectiva mai atractiva. O gandesti, o intorci pe toate partile, ai o viziune mai mult sau mai putin de ansamblu asupra ei.

Ce faci mai departe?

Poate n-ai inca o echipa langa tine care sa te ajute sa o implementezi, iar de unul singur nu stii cum sau nu ai timp suficient. Poate nu stii cum sa o promovezi dupa aceea si in ce directie sa mergi cu ea.

Poate cea mai buna varianta este sa o prezinti altora. Mai sunt 2 zile in care iti poti aduce ideea la StartUp Days, la pitchingul final de la Timisoara. De ce? In primul rand, sa vezi cum e primita ideea ta de ceilalti. Pe urma, pentru ca aici iti poti gasi fie o echipa intreaga, fie acei oameni de care ai nevoie sa iti intregesti echipa. Aici poti primi sfaturi, poti gasi directii noi si, daca ideea ta e chiar buna si publicul o place, poti ajunge cu ea la Valiug, unde tu si echipa ta aveti sansa de a va cunoaste mai bine si de a munci cot la cot timp de 56 de ore.

Lucrurile nu se opresc aici. Dupa 56 de ore, ideea a primit o prima forma, incepe sa se inchege si ar trebui sa existe cel putin o versiune demonstrativa. Acum e momentul sa faci un alt pas inainte si sa o inscrii la Startup Challenge. Ai timp pana pe 10 octombrie!

Nu te simti pregatit sa mergi cu ea in fata lumii la How-to-web? Mai ai ocazia sa o prezinti la unul din Mini-Seedcamp-urile de anul viitor si , de ce nu, chiar la conferinta TheNextWeb din primavara!

Daca Ubervu si Brainient ar fi stat acasa, cu siguranta n-ar fi ajuns unde sunt azi!

Original title and link for this post: Startup-ul tau: de la idee la bani

The Next Web Romania, Here you can watch The Next Web Romania online. Recently it is the latest update serial play for the The Next Web Romania.The Next Web Romania is fully Eng Subbed, and avail in eng sub. Now it is availab le to watch online. you can watch The Next Web Romania by the given links below, click on The Next Web Romania Parts below to watch online. The Next Web Romania Vidoe is source of Mega Video, Youtube etc, so you can watch The Next Web Romania without any issue.

The Next Web Romania Part 1

The Next Web Romania Part 1

The Next Web Romania Part 1

Tags: The Next Web Romania, The Next Web Romania watch online, full The Next Web Romania video, The Next Web Romania download, The Next Web Romania torrent, free The Next Web Romania, The Next Web Romania megavideo, The Next Web Romania full, The Next Web Romania eng sub

0 comments: