Saturday, September 18, 2010

The Next Web Romania

The Next Web Romania


Un Twitter mai performant

Posted: 17 Sep 2010 01:33 PM PDT

O noua interfata Twitter.com a fost lansata in data de 14 septembrie. Aceasta are ca scop usurarea si imbunatatirea functionalitatilor serviciului, punandu-se accent pe viteza cu care utilizatorul are acces la informatii. Panoul de notificari ramane acelasi, in schimb fiecare tweet vine cu mai multe informatii: continut si media accesibile printr-un singur click.

Noul site are o pagina principala mai curata si mai bine aranjata. Mentiunile, retweet-urile, cautarile si listele personale au fost mutate in tab-uri chiar sub casuta de actualizare a statusului. Twitter pune accentul pe o mai buna organizare si eficientizare a fluxului de informatii.

Un nou panou este adaugat in partea din dreapta a ecranului. Acesta faciliteaza un acces rapid la continutul tweet-urilor: majoritatea pozelor si clipurilor pot fi vizionate in acest panou, fara a deschide o noua pagina. Pe langa aceste lucruri, utilizatorii mai pot descoperi si alte informatii legate de autorul sau subiectul mesajului: @mentiuni, alte tweet-uri ale aceluiasi utilizator, o harta a locatiei de unde a fost trimis mesajul sau numarul de retweet-uri.

Toate aceste functionalitati nu sunt chiar noi in lumea web 2.0. favit.com, de exemplu, a adoptat aceasta metoda de administrare a continutului online incepand cu luna mai a acestui an (panou central cu notificari + panou extins in dreapta ecranului cu detalii). Interesant este de urmarit si evolutia sau miscarea Facebook dupa acest pas facut de Twitter. Daca dam putin timpul inapoi putem observa cum Facebook s-a adaptat trendului impus de Twitter. Personal, mi-ar placea sa vad implementarea functionalitatii semnului # pe Facebook (pornirea automata a unei cautari pe cuvantul insotit de semnul diez; ex: #conferinta) dar si a unui panou separat unde sa pot citi articolele primite ca notificari.

Mai multe informatii oficiale puteti obtine de pe blogul Twitter sau chiar de pe pagina special dedicata acestui upgrade.

Original title and link for this post: Un Twitter mai performant

The Next Web Romania, Here you can watch The Next Web Romania online. Recently it is the latest update serial play for the The Next Web Romania.The Next Web Romania is fully Eng Subbed, and avail in eng sub. Now it is availab le to watch online. you can watch The Next Web Romania by the given links below, click on The Next Web Romania Parts below to watch online. The Next Web Romania Vidoe is source of Mega Video, Youtube etc, so you can watch The Next Web Romania without any issue.

The Next Web Romania Part 1

The Next Web Romania Part 1

The Next Web Romania Part 1

Tags: The Next Web Romania, The Next Web Romania watch online, full The Next Web Romania video, The Next Web Romania download, The Next Web Romania torrent, free The Next Web Romania, The Next Web Romania megavideo, The Next Web Romania full, The Next Web Romania eng sub

0 comments: