Lissa`s Cakes |
Posted: 28 Jun 2010 02:44 AM PDT ![]() ![]() Pentru modelul de blat mi-a suras ideea de la Cuisinette ,dar eu am facut reteta mea de blat,deci: 3 oua ,3 lg apa ,6 lg zahar ,6 lg faina . Se face la fel ca aici ,am impartit in doua compozitia si intr-o parte am pus 1 lingurita cacao +1 lingurita cafea solubila. Am pus compozitiile in cate un pos de ornat si am trasat in tava la marimea 30/25 ,incepand dintr-un colt si mergand pe diagonala ,o linie alba ,una maro...am dat la cuptor cam 15 -20 minute ,pana se usuca deasupra ,nu trebuie coapta foarte tare foaia de blat ca sa nu se intareasca. ![]() Nu a trebuit insiropat blatul pentru ca e subtire si moale. ![]() 2 galbenusuri ,4 lg cu varf zahar ,2 lg cafea naturala(lichida),1lingurita cafea solubila. Am pus pe baie de abur si am amestecat pana s-a ingroasat compozitia,am lasat deoparte. ![]() ![]() Cafeaua cu zaharul si gelatina le-am pus pe foc si am amestecat pana a fiert cam 1 minut ,am amestecat cu visinele ... ...si toata compozitia am pus-o in inel,am dat la rece pana am finalizat crema. ![]() Am taiat in margine inelul de aluminiu si apoi l-am dezlipit si am pus toata crema in cratita peste medalionul de visine ,am acoperit cratita cu folie si am dat la rece. Am lasat la rece pana a doua zi ,adica pana ieri dimineata....am adormit cu gandul la el...dimineata mi-am facut repede o cafea si am intors tortul pe platou asa ...am pus o folie deasupra cremei, am rasturnat pe o tava si apoi imediat pe platou,l-am ornat repede si nu spectaculos si am taiat din el prima feliuta, ![]() ![]() ![]() ![]() |
You are subscribed to email updates from Lissa`s Cakes To stop receiving these emails, you may unsubscribe now. | Email delivery powered by Google |
Google Inc., 20 West Kinzie, Chicago IL USA 60610 |
Lissa`s Cakes Part 1
Lissa`s Cakes Part 1
Lissa`s Cakes Part 1
Tags: Lissa`s Cakes, Lissa`s Cakes watch online, full Lissa`s Cakes video, Lissa`s Cakes download, Lissa`s Cakes torrent, free Lissa`s Cakes, Lissa`s Cakes megavideo, Lissa`s Cakes full, Lissa`s Cakes eng sub
0 comments:
Post a Comment