Monday, July 5, 2010

The Next Web Romania

The Next Web Romania


Connect|fb: prima conferinta despre retelele sociale dedicata Facebook

Posted: 05 Jul 2010 12:50 AM PDT

Dezvoltarea exploziva a social media din ultimii ani a schimbat rapid tiparele comunicarii. Pe langa posibilitati de interconectare si schimb de informatii, retelele sociale au adus multiple oportunitati atat la nivel personal, cat si la cel al brandurilor. Daca vrei sa afli cum sa comunici si sa exploatezi in mod eficient resursele acestui mediu, vino pe 16 iulie la Hotel Novotel pentru a lua parte la connect|fb, o inedita conferinta despre retelele sociale.

Aceasta prima editie a evenimentului este dedicata fenomenului momentului in social media: Facebook. Cu aproape 500 de milioane de utilizatori la nivel global si mai mult de 1,3 milioane de conturi active in Romania, Facebook reprezinta in prezent platforma cu cel mai mare ritm de crestere si una din cele mai importante interfete intre branduri si consumatori.

Organizat de Evensys in colaborare cu Kaspersky Lab si Avon Cosmetics, connect|fb va reuni timp de jumatate de zi persoane cunoscute in social media, bloggeri si specialisti in online care vor discuta despre avantajele prezentei pe Facebook si despre cele mai inspirate tactici de gestionare a imaginii brandurilor in aceasta retea sociala.

Cristina Bazavan – redactor sef la revista Tabu, Sanda Nicola – apreciat jurnalist cu indelungata experienta profesionala, Cristian Manafu – Managing Partener la Evensys si consultant in social media, Stela Toderascu – PR&Advertising Manager la Avon Cosmetics Romania si Bobby Voicu – antreprenor si unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri romani, se numara printre invitatii care vor arata cum au reusit sa imbine cu succes beneficiile in plan personal cu cele de business prin intermediul acestei retele sociale.

"Incercam mereu sa fim in pas cu tendintele aparute in mediul digital, cu siguranta cel mai dinamic si mai interesant canal actual de comunicare. Daca anul trecut am organizat o conferinta despre Twitter, reteaua sociala care cunoscuse un adevarat boom pe piata locala, anul acesta am ales sa vorbim despre Facebook, reteaua numarul unu in lume, care castiga si la noi tot mai multa importanta atat ca modalitate de interactiune, cat si ca instrument de marketing", declara Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys.

Participarea la connect|fb se face pe baza de invitatie. Evenimentul va fi transmis live pe internet cu sprijinul Radio Lynx.

Pentru detalii despre eveniment, puteti accesa site-ul dedicat: www.connectfb.evensys.ro.

Original title and link for this post: Connect|fb: prima conferinta despre retelele sociale dedicata Facebook

The Next Web Romania, Here you can watch The Next Web Romania online. Recently it is the latest update serial play for the The Next Web Romania.The Next Web Romania is fully Eng Subbed, and avail in eng sub. Now it is availab le to watch online. you can watch The Next Web Romania by the given links below, click on The Next Web Romania Parts below to watch online. The Next Web Romania Vidoe is source of Mega Video, Youtube etc, so you can watch The Next Web Romania without any issue.

The Next Web Romania Part 1

The Next Web Romania Part 1

The Next Web Romania Part 1

Tags: The Next Web Romania, The Next Web Romania watch online, full The Next Web Romania video, The Next Web Romania download, The Next Web Romania torrent, free The Next Web Romania, The Next Web Romania megavideo, The Next Web Romania full, The Next Web Romania eng sub

0 comments: