Thursday, July 8, 2010

The Next Web Romania

The Next Web Romania


Traficul Facebook in iunie: stagnare in SUA, cresteri in Europa de Est

Posted: 08 Jul 2010 04:15 AM PDT

Facebook logoDacă suntem la începutul unei noi luni, e timpul pentru o analiză proaspătă a traficului din luna precedentă. O sursă bună de informații despre Facebook este site-ul Inside Facebook, dedicat știrilor și analizelor de piață despre platforma Facebook.
Conform datelor din primul articol, creșterea celei mai cunoscute rețele de socializare s-a redus semnificativ în iunie comparat cu lunile precedente în Statele Unite: doar 320.800 de noi utilizatori activi, față de plusul de 7,8 milioane din mai. De asemenea, structura pe vârste a noilor utilizatori arată probleme în segmentul în care Facebook s-a lansat: numărul tinerilor care au accesat contul a scăzut cu sute de mii de persoane, cea mai importantă scădere fiind în segmentul 26-34 de ani. Creșterile au avut loc la marginile spectrului, pentru adolescenți între 13-17 ani, și peste 45 de ani.
Deși e greu să extrapolezi un trend dintr-o singură modificare lunară, e posibil ca Facebook să atingă un nivel de saturație în rândul americanilor, sau să vedem urmările negative ale introducerii „Personalizării instant" și a scandalului privind confidențialitatea care i-a urmat.
US Facebook Audience Growth, June 2010, InsideFacebook.com

Creșterea numărului de utilizatori Facebook în SUA, iunie 2010

De cealaltă parte a oceanului, situația în Europa e mai variată. Ca și în Statele Unite, creșterea s-a redus brusc în Franța, cu doar 163.500 noi membrii, iar în Turcia Facebook a pierdut chiar utilizatori. În schimb țările din Europa de Est, departe de saturație, continuă să crească în ritm susținut. Germania este pe primul loc ca număr absolut de noi membrii Facebook, aproximativ 400.000, în timp ce România ocupă locul trei cu 253.360, reprezentând o creștere procentuală de aproape 20%. În total la nivel european Facebook are 152 de milioane de membrii, în creștere cu 0,7% fată de luna precedentă.
Top 10 countries in Europe by Facebook growth in June

Primele 10 țări europene după creșterea numărului de utilizatori Faceboook

Pe termen lung, pentru a atinge numărul magic de 1 miliard de utilizatori, Facebook se va concentra probabil pe țări cu potențial mai mare de creștere, în special Asia și America de Sud, unde încă are mult de recuperat în competiția cu rețele locale, cu Twitter în Japonia sau chiar cu guvernul comunist în China. Un articol mai detaliat despre strategiile de creștere ale Facebook puteți citi pe site-ul VentureBeat.

Original title and link for this post: Traficul Facebook in iunie: stagnare in SUA, cresteri in Europa de Est

The Next Web Romania, Here you can watch The Next Web Romania online. Recently it is the latest update serial play for the The Next Web Romania.The Next Web Romania is fully Eng Subbed, and avail in eng sub. Now it is availab le to watch online. you can watch The Next Web Romania by the given links below, click on The Next Web Romania Parts below to watch online. The Next Web Romania Vidoe is source of Mega Video, Youtube etc, so you can watch The Next Web Romania without any issue.

The Next Web Romania Part 1

The Next Web Romania Part 1

The Next Web Romania Part 1

Tags: The Next Web Romania, The Next Web Romania watch online, full The Next Web Romania video, The Next Web Romania download, The Next Web Romania torrent, free The Next Web Romania, The Next Web Romania megavideo, The Next Web Romania full, The Next Web Romania eng sub

0 comments: