Tuesday, August 31, 2010

The Next Web Romania

The Next Web Romania


Tabletele Android vor domina piata?

Posted: 31 Aug 2010 06:52 AM PDT

Zilele trecute s-a lansat pe piata romaneasca tableta-smartphone de 7” de la Dell. Spuneam atunci ca dimensiunea nu pare a fi una acceptata de utilizatori. Cu toate astea, cei de la Samsung, dupa succesul avut cu Samsung Galaxy S vor lansa pe piata tableta Samsung Galaxy Tab. Aceasta va fi dezvaluita in cadrul evenimentului IFA Expo din Berlin in 2 septembrie 2010. Tableta Samsung Galaxy Tab va rula Android 2.2 (Froyo) si va avea o diagonala a ecranului de 7”. Totodata va avea camera frontala cat si suport 3G.

In acelasi trend merg si cei de la ViewSonic cu noua tableta de 7”, ViewPad. Aceasta va dispune de conectivitate 3G, wireless, Bluetooth, camera frontala de 3 megapixeli, GPS precum si de un port USB.

ViewPad va fi disponibila pe piata incepand cu luna octombrie 2010.

Un alt produs interesant este tableta celor de la Hannspree. Aceasta vine cu Android 2.2 Froyo preinstalat si un ecran de 10,1” multitouch, 1024×600 si porturi USB si HDMI. De asemenea, gadgetul va beneficia de accelerometru, WIFi, Bluetooth precum si un spatiu de stocare intern de 16 GB. Suportul Flash 10.1 precum si bateria ce tine pana la 8 ore rulanad filme la 1080p vin sa completeze paleta de specificatii tehnice.

Principalul operator de telefonie mobila din Romania, Orange va lansa toamna asta o tableta Android la un pret de numai 100 euro pentru clientii ce vor opta pentru un abonament de date si la un pret de sub 250 de euro fara abonament. Dar sa nu ne pripim, vorbim de Marea Britanie. In Romania probabil preturile vor fi simtitor mai mari daca ne gandim la ce pret s-a vandut  iPhone la Orange Romania fata de ceilalti operatori europeni.

Original title and link for this post: Tabletele Android vor domina piata?

Gmail lanseaza Priority Inbox

Posted: 31 Aug 2010 01:09 AM PDT

In fiecare zi se trimit in jur de 294 miliarde de emailuri, Gmail fiind unul dintre cei mai importanti clienti de email existenti. Cei de la Google s-au gandit sa incorporeze in Gmail un utilitar pentru o mai buna administrare a emailurilor. Astfel, odata cu lansarea Priority Inbox, acestea vor fi impartite in 3 categorii: mesajele importante, mesajele cu steluta si restul mesajelor. Sistemul va invata automat ce mesaje sunt importante si le va plasa in topul mesajelor necitite.

Matt Glotzbach spunea ca sistemul functioneaza invers decat filtrul de Spam, in loc sa urmareasca mailurile considerate spam acesta va urmari emailurile importante.

Totodata veti putea invata sistemul ce mesaje sunt importante prin folosirea unui buton de +/-.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum va fi structurata casuta voastra de email.

In urmatoarele zile sistemul Priority Inbox va fi disponibil tuturor utilizatorilor.

Original title and link for this post: Gmail lanseaza Priority Inbox

The Next Web Romania, Here you can watch The Next Web Romania online. Recently it is the latest update serial play for the The Next Web Romania.The Next Web Romania is fully Eng Subbed, and avail in eng sub. Now it is availab le to watch online. you can watch The Next Web Romania by the given links below, click on The Next Web Romania Parts below to watch online. The Next Web Romania Vidoe is source of Mega Video, Youtube etc, so you can watch The Next Web Romania without any issue.

The Next Web Romania Part 1

The Next Web Romania Part 1

The Next Web Romania Part 1

Tags: The Next Web Romania, The Next Web Romania watch online, full The Next Web Romania video, The Next Web Romania download, The Next Web Romania torrent, free The Next Web Romania, The Next Web Romania megavideo, The Next Web Romania full, The Next Web Romania eng sub

0 comments: